Over ons

Glas- en Verfgroothandel J.L. van Es® staat voor kwaliteit en vakwerk. Een familiebedrijf in hart en nieren, welke in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als een drogisterij/glas & verfhandel is inmiddels uitgegroeid tot een moderne groothandel in glas en verf.

Door onze jarenlange ervaring in de glashandel beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren. Maar ook voor particulieren.

Onze verfgroothandel is professioneel en onafhankelijk met een breed assortiment. Onder andere professionele bouwverven, (meubel)lakken, industriële coatings, vloersystemen en een breed scala aan schildersgereedschappen. Wij voorzien onze klanten van materialen, technische ondersteuning, voorlichting en technieken voor vele ondergronden (variërend van hout tot beton & metaal tot steen). Alles wat een vakman in de professionele schildersbranche nodig heeft, is bij ons in het assortiment. Wij leveren onder andere aan aannemers, schilders, glaszettersbedrijven, kozijnfabrikanten, standbouw, interieurbouw, scheepsbouw, jachtwerven en de meubelindustrie.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze glas- en verfspecialisten

0184 413 630 Contact/Offerte?
0184 413 630